Canvis: el Club es trasllada a Sant Cugat

Els darrers set anys, el Club de Lectura de Ciència Ficció ha desenvolupat les seves activitats a Sabadell, amb el suport de la Biblioteca Vapor Badia. El Club ha seguit una trajectòria ascendent, fins a haver d’obrir una segona secció (el Grup B) el curs passat.

Com moderador del Club, agraeixo l’esforç de totes les bibliotecàries, del director i de la resta del personal, que han fet possible aquesta evolució. Malgrat l’escassetat de recursos, sempre han estat a favor de les nostres activitats i contribuït al que, modestament, considero és un cas d’èxit: els Clubs de Lectura a Sabadell.

Aquest últim curs he col·laborat amb la Biblioteca Miquel Batllori, portant el seu Club de Ciència Ficció (com sustitut), i m’han ofert continuar en aquesta funció el curs 2017-18, i a més portar un nou Club de novel·la variada que hem anomenat “Itineraris”.

Aquesta és la raó per la cual he decidit finalitzar la meva col·laboració a Sabadell. Fetes les consultes oportunes, una part important de les persones que formen el Club, ha decidit traslladar-se i integrar-se al Club de Ciència Ficció de Volpelleres.

La Biblioteca Miquel Batllori té una orientació especial a la temàtica de ciència ficció. Disposa de un fons important de llibres, còmics i pel·licules d’aquest gènere. És la tercera de les biblioteques de Sant Cugat, i es troba al barri de Volpelleres.

Té una sala multifuncional amb capacitat per a 75 persones totalment equipada per fer activitats de foment de la cultura: conferències, presentacions, recitals de poesia, projeccions, etc. Disposa d’una aula de formació i una altre per a grups, així com una àmplia sala per a petits lectors. El seu equipament inclou un Living LAB (laboratori tecnològic) que permet accedir i experimentar amb noves formes d’interacció amb la cultura, els llibres i altres continguts.

Començarem les activitats el 9 de setembre, amb la tertúlia del llibre de l’estiu: “La chica mecánica” de Paolo Bacigalupi. La programació per al proper curs está publicada a la pàgina Calendari de sessions, que s’actualitza a cada nova trobada. Es possible que fem canvis sobre aquesta planificació, si aconseguíssim la presència d’algún autor, que vingui a una sessió.

Confio en que ens ho passarem tan bé (o millor) que fins ara.

Anuncios

Acerca de Moderador

Moderador del Club de Lectura de Ciencia Ficción Ver todas las entradas de Moderador

Totes les opinions són benvingudes. Deixa aquí el teu comentari

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: